اين وبلاگ براي كمك به شما هموطنان و حل مشكلات رايانه اي شما ايجاد شده است.براي سريعتر حل شدن مشكل رايانه خودتان با شماره اي كه در صفحه نخست وب سايت قرار داده ايم تماس بگيريد تا مشكل شما سريعتر برطرف شود.
************
در صورت امکان لطفا ما را لینک کنید تا دیگر شهروندان خوبمون از خدمات ما مطلع شده و بهره ببرند.
آنهایی که قصد تبادل لینک دارند بعد از لینک کردن ما با عنوان (مشاوره تلفنی کامپیوتر فرتاک) با آدرس (http://poshtyban.ir/) به ما خبر دهند تا لینکشان کنیم.
************
در خواسته دیگه که همراه رایانه از شما بازدید کنندگان دارد , در صورت امکان بنر تبلیغاتی ما یا یکی از پست های ما را با عنوان (مرکز پاسخگویی و حل مشکلات رایانه ای و اینترنتی بصورت تلفنی) در "سایت" یا" وبلاگ" خود به اشتراک بگذارید.
************
یکی دیگه از خدمات همراه رایانه فرستادن کارشناس در استان تهران و شهرستان های تهران است.اگر نیاز به کارشناس در منزل خود داشتیدی کافیست با ما تماس بگیرید.
از جمله خدمات همراه رایانه در منزل : نصب ویندوز,شبکه,اینترنت,کانفینگ مودم,بازی,نصب برنامه های کاربرد,آنتی ویروس و ویروس یابی و.....
با تشکر و سپاس فراوان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
در این نوع پروتکل مفهومی خاص و غیر قابل تکرار برای هر کامپیوتر و یا به عبارتی هر کارت شبکه وجود دارد که نشانی یا IP خوانده می شود. هر کامپیوتر در شبکه با این مشخصه شناخته شده و در شبکه با دیگر IPها ارتباط برقرار می کند. IP در حقیقت یک عدد 32 رقمی در مبنای 2 می باشد که برای راحتی کار آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قطعه را به مبنای 10 تبدیل می کنند, به این ترتیب هر IP ترکیب بدون فاصله ای است از 4 عدد که بین 0 تا 255 قرار داشته و با نقطه از هم جدا می شوند, به طور مثال: 200.102.0.25 IP واقعی و غیر واقعی: در یک شبکه بزرگ کامپیوتری تمامی IPها از نوع واقعی می باشند ولی زمانی که یک شبکه کوچک داخلی که شاید به گونه ای به این شبکه بزرگ خارجی اتصال دارد, می توان از IP غیرواقعی استفاده کرد (البته روش این استفاده و اینگونه اتصلات از این بحث خارج می باشد). IP غیرواقعی خود به سه کلاس متفاوت, C, B, A طبقه بندی می شود که این کلاسها مربوط به تعداد کامپیوترهایی است که در آن شبکه موجود است. عمده استفاده از IP غیرواقعی از نوع کلاس C می باشد که بیشترین تعداد کامپیوتر را در یک شبکه پشتیبانی می کند که بسته به زیر کلاس این نوع, IP معمولاً به صورت زیر می باشد 192.168.0.1 ~ 192.168.0.255 SubnetMask:
نشان دهنده کلاس استفاده IP می باشد و به گونه ای دامنه نوسان آن را مشخص می کند. معمولاً در اینگونه شبکه ها از 255.255.255.0 استفاده می شود. Broad Cost:
دامنه انتهایی سرویسهای IP را مشخص می کند (معمولاً فقط در سرویسهای لینوکس کاربرد دارد). به طور مثال 255.255.255.255 . Gateway:
همانگونه که از نام آن مشخص است (به معنی دروازه) محل و یا آدرس کامپیوتری در شبکه می باشد که اطلاعات مورد درخواست برای سرویس مورد نظر از آن گرفته می شود و یا به عبارتی آدرس سرور یا سرویس دهنده شبکه می باشد (البته بیشتر در مورد سرویس دهنده اینترنت صادق می باشد). DNS:
مخفف کلمه Domain Name Server می باشد که در شبکه های اینترنت کاربرد داشته, نشان دهنده آدرس سرور تبدیل کننده Domain به IP می باشد.